November 17, 2014

November the 11th..

Assalammualaikum..

Bila nak tiba je November, mesti excited lebih. Kenapa tidak? 
Happy lah celebrate wedding anniversary. 

Macam biasa, I am the most excited and sweetest wife ever.
You see, lepas bertahun-tahun kahwin, hari-hari jumpa, aktiviti buat bersama, semuanya rutin.
Jadi, saya pun andaikan, setiap tahun, bila tiba anniversary, kita celebrate!! Yeayyy

Eh.. What??!! Celebrate??!! Oh nooo... Duit tade! 
And what else??!! 
Baru lepas beberapa hari habis berpantang.!! 
*drama!

Masa tu ligat lah mencari idea.. Then entah macam mana, dalam toilet nyanyi-nyanyi lagu All of Me sebab dia dedicate lagu ni haritu.. Terus ada banyak lightbulb atas kepala.. 
*dalam harapan juga lepas ni ada la komposer nak sign kontrak. haha!
Noooooo laaahhhh!!! 

So cepat-cepat minta tolong sahabat hidupmati, Shadiq & Junn. Shadiq Junn. Shadiq Junn.
Nasib baik lah, ada jugak orang nak layan request I. *kelip-kelip mata
Kita skip la part dia arrange kan venue, time, music arrangement, etc etc. tu ok??
Cuma nak cakap terima kasih guys. Alaaa.. Tak tau lah nak macam mana, kita high-tea nanti. ok?

Dan buat suami, 

Something new to you tak? Haha. I love you.!!



Hasil reaksi Fandy???


I is happy too. And I love you even more..

So, tahun depan buat apa pulak??????!!!
*pengsan

4 comments:

  1. Uhh naynyi dalam toilet tu .. hehehehee...

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  2. selamat menyambut ulang tahun :)

    salam perkenalan dari saya,
    Nabihah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...

      salam perkenalan juga..

      Delete