December 26, 2013

Sesi Picnic, Penutup 2013.. (",)

Assalammualaikum.. 

2014 dah nak mai dah. Alhamdulillah. Tak banyak azam 2013 yang tercapai, tapi adaaa!! Tu yang sekarang ni tengah bertafakur sambil update blog, fikir azam 2014. Haha!!

Tapi ibarat update blog malam ni, bukan nak cerita pasal azam tahun baru pun. Sebabnya, ada yang lebih menarik!! Dah lama sebenarnya niat nak rehatkan minda segala ni, terapi riadah namanya. Tapi kekangan masa tu, menghimpit je, cemburu mungkin. 

Alhamdulillah. Akhirnya!! Perancangan konon nak lepak-lepak holiday sagoi kat PD yang asyik tangguh tu tak kesampaian lagi, nasib la ada Teacher Khaty tu. Bersungguh nawaitu nak berkelah. Paling best dekat tempat photoshoot and videoshoot pre-wedding kakak saya si Che Ta tu jugak yang jadi lokasi pilihan. ;p

Lokasi : Taman Saujana Hijau, Presint 11, Putrajaya

Planning ada la dekat 2 minggu. Siap dengan planning menu, props, baju, theme dan segala!! Saya pun ibarat gigih, siap buat Thank you card lagi!! Menu hebat macam biasa la Shepherd Pie. Selain tu, sediakan pinggan mangkuk cawan sudu. Tu je.. Ok la tu kannn...

Syukur. Urusan perkelahan tu berjalan lancar. Konon forecast weather, katanya bakal hujan, tapi tak hujan!! Lepas tu, semua pun berjalan lancar je, semua pun hadir... (",) Ok tu je nak cerita..
Selebihnya tengok gambar je lah! Bai!!










































































5 comments:

  1. Replies
    1. hehe. sebenarnya konon nak plan warna putih je. tapi tiba2 jadi warna warni.. hahahaa

      Delete
  2. whoaaa...sedar tak sedar nak setahun da berlalu.
    kalo tahun ni..ade tambah 2 orang baru.
    amani dan adriana^_^

    feel free singgah blog aku...newbie dalam dunia blogger ni..hehe


    http://fatirahmohdkasim.blogspot.com/

    ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hellloooo newbie.. hahahaha... i will follow you

      Delete